galerij MIJN Duurzaamheid

Hoe kun je als melkveehouder op eigen wijze, en op het eigen bedrijf, invulling geven aan duurzaamheid? Dat was de kern van het project MIJN Duurzaamheid (2011-2012). Veertig deelnemers zochten de best passende vorm van duurzaamheid en vertaalden dit naar concrete stappen en maatregelen. Dit met een integrale benadering van de verschillende duurzaamheidsaspecten (boer, koe, burger en milieu) voor een duurzamer en volhoudbaarder bedrijf.
Deze groep melkveehouders wilde het echt anders doen en het project ondersteunde ze hierbij. Geweldig om hiervoor te werken. In mijn geval betekende dat vooral: het ontwikkelen van communicatiemiddelen om ook anderen te inspireren. Bijvoorbeeld de korte films met Bert Philipsen (WUR Livestock Research), Wiebren van Stralen (LTO Nederland), Menno Kamminga (PPP-Agro Advies) en Joep Driessen (Cowsignals).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s