galerij Courage

Courage is de innovatieorganisatie van de Nederlandse melkveehouderij. Courage werkt aan een gezonde, Nederlandse melkveehouderij met toekomst. Een toekomst waarin geld verdiend wordt, waarin bedrijven een bestaan kunnen blijven opbouwen. Maar tegelijk een melkveehouderij die midden in de samenleving staat, die verbindt en op maatschappelijke waardering kan rekenen.
Samen met Carel de Vries (programmadirecteur Courage) en Imagro (Bureau voor strategie en creatie) werkte ik (Projecten LTO Noord) in 2012 aan de Innovatieagenda voor de melkveehouderij 2013-2015. In 2015 pakten we de samenwerking weer op voor de Innovatieagenda 2016-2020. Samen interviewden we trendwatchers, organiseerden we twee grote bijeenkomsten en gaven we de innovatieagenda vorm. Een mooie rol in het innovatieve hart van de melkveehouderij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s