galerij Print Cheese

Met haar bedrijf “Print Cheese” combineert onderneemster Michaëla van Leeuwen de high-techwereld van 3D-printen met de ambachtelijke wereld van rauwmelkse kazen. Michaëla print smaakvolle kaasbonbons en trekt hiermee veel belangstelling. Voor Michaëla ben ik sparringpartner voor de strategische ontwikkeling van haar onderneming. Daarnaast ondersteun ik haar bij het maken van “haar verhaal” voor Print Cheese. Mijn eigen belangstelling voor gezond en lekker eten maakt deze opdracht voor Michaëla extra leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s