galerij Zorg om Boer en Tuinder

Boeren en tuinders staan soms voor moeilijke keuzes in het bedrijf, voor het gezin en voor zichzelf. Stichting Zorg om Boer en Tuinder (ZOB) helpt ondernemers de regie te houden. Bijna 40 vrijwilligers in heel Nederland voeren gesprekken met ondernemers die om ondersteuning vragen. Afhankelijk van de situatie verwijzen de vrijwilligers door naar andere erfbetreders of hulpverleners.

De ontwikkelingen in de sector en in de maatschappij maken dat er frequenter beroep op de ZOB wordt gedaan. Als communicatieadviseur begeleid ik de ZOB in 2016 bij de doorontwikkeling van de interne en externe communicatie. Bijvoorbeeld als het gaat om het werken aan naamsbekendheid, zoeken naar financiering en het werven en betrokken houden van vrijwilligers. Voor ZOB stel ik een communicatieplan op, waar het bestuur en betrokken vrijwilligers actief over meedenken tijdens een werksessie. Het plan is gericht op efficiënt werken, lage kosten en de inzet van vrijwilligers. Concreet en met een overzicht van acties voor het komende jaar.

Naast deze opdracht ben ik als vrijwilliger betrokken bij de ZOB om het bestuur te voorzien van communicatieadvies.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s