galerij Tussen lullen en poetsen

Wat doe jij precies? Die vraag krijg ik de laatste maanden vaak. Niet heel vreemd wanneer je een eigen bedrijf start. Het antwoord is echter niet in een zin te geven. Of, misschien ook wel. Ik heb de afgelopen maanden met oud-collega’s, projectpartners en anderen gesproken. Aan hen de vraag: Wat is/was mijn meerwaarde voor jou en je team?

Het waren gesprekken met heldere, opbouwende en grappige opmerkingen. Bijvoorbeeld: “Als jij jezelf alleen als communicatieadviseur gaat verkopen, dan krijg ik daar een “wolf in schaapskleren-gevoel’ bij. Je doet veel meer dan dat. Je denkt breder mee, scherpt de strategie aan en zorgt vervolgens voor een passende communicatiestrategie.” Afijn, zo zijn er meer voorbeelden te geven. Voor mij is de volgende conclusie na deze gesprekken het belangrijkste: ik ben de schakel tussen lullen en poetsen. (Met excuus voor het taalgebruik.)

Die schakel, daar zit ik. Tussen de knappe strategen met wilde, visionaire gedachten en de (eveneens knappe) mensen die het in de praktijk moeten gaan doen. Daar zit ik, op die plek. Wat ik doe past niet in een hokje, maar dat het nuttige plek is, dat weet ik zeker.

Mocht je meer willen weten over wat ik doe kijk dan hier of neem contact met me op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s