galerij Wakker Boer

Samen met René Schepers zet ik mij actief in voor de Stichting Wakker Boer. Deze stichting wil het ‘Boeren in de Nieuwe Tijd’ een extra impuls geven. De ‘nieuwe tijd’ die vraagt om modern ondernemerschap: verbindend ondernemen, ofwel ondernemen met en in de samenleving. Verbindend ondernemen biedt enorm veel kansen om als boer te werken op de manier die bij je past. Het geeft nieuwe inzichten, inspiratie, waardering door de samenleving en het maakt trots. En, verbindend ondernemen zorgt voor een sterkere samenleving en een krachtig platteland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s