galerij Gek op kritiek

De afgelopen weken heb ik verschillende mensen gevraagd om mijn nieuwe website te beoordelen. Best lastig, want vervolgens krijg ik kritiek op iets waar ik de afgelopen maanden menig uur aan besteed heb. Tussen andere werkzaamheden door heb ik teksten geschreven, foto’s gezocht, WordPress leren kennen, etc. Voor het eerst maak ik echt iets van mezelf en dat maakt het ontvangen van verbeterpunten net iets lastiger. Mijn neiging tot perfectionisme, maakt het niet makkelijker.

Toch vraag ik feedback. Ik wil namelijk dat mensen snappen wat ik doe en waarom ik het doe. Mijn verhaal moet duidelijk en aansprekend zijn. Gisterenavond kwam er een mooie testsituatie voorbij. Vriendin 1 had mijn website bekeken, vriendin 2 niet. In plaats van te vertellen wat ik doe als zelfstandig ondernemer vroeg ik vriendin 1 om het uit te leggen. Haar verhaal ging direct over het HEKgesprek (wat ik er ook graag uit laat springen op mijn site) en er volgde een perfecte uitleg.

Het vragen van kritiek levert veel op. Het haalt je uit je eigen denkwereld. Bovendien denken anderen met je mee en dat levert nieuwe ideeën en contacten. Hoewel ik nog steeds niet gek ben op kritiek, blijf ik erom vragen. Ook aan jou als lezer van dit blog! Geef gerust je opmerkingen door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s