galerij Netwerk Natuurlijke Veehouderij

Wil je samen met een kunstenaar een workshop verzorgen over waardering  vanuit de maatschappij? Deze mooie vraag vanuit het Netwerk Natuurlijke Veehouderij bracht mij (vanuit Wakker Boer) in verbinding met kunstenares Lobke Meekes van ProefBoer. Samen leidden we twee workshops tijdens de jaarlijkse conferentie van het netwerk. Vanuit de gedachte dat  Verbindend Ondernemen kan leiden tot waardering, hebben we een inspiratieverhaal gehouden én zijn we via een durftevragen-aanpak met de groepen aan de slag gegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s