galerij Startersboerderij – instromers in de landbouw

Van burger tot boer: het project Startersboerderij ontwikkelt een concept om starters te helpen bij het opzetten van een eigen boerderij. Welke bouwstenen, bijvoorbeeld in de vorm van kennis, financiering, locatie en product heeft een toekomstig boer of tuinder nodig om een succesvolle onderneming op te starten.

Vanuit Wakker Boer voeg ik het “Verbindend Ondernemen” toe aan dit proces. Anderen betrekken bij je ontwikkeling geeft ondernemers nieuwe inspiratie, informatie, draagvlak en betrokkenheid. Praktisch gezien betekent dit samen met Projecten LTO Noord, Innovatiesocioloog Bart Bremmer en De Mobiele Boer een methodiek ontwikkelen waarmee starters een weloverwogen plan opstellen. Daarnaast heb ik als coach een aantal starters in pilots begeleid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s