galerij Reportage – The ethical dairy

In het voorjaar van 2019 organiseerden Wilma en David Finlay The Ethical Farming Conference. Voor mij de perfecte gelegenheid om hun Schotse melkveebedrijf weer te bezoeken.  Jaren geleden maakte ik hier een reportage voor het vakblad Veeteelt. Destijds werkten de Finlay’s biologisch en ontvingen jaarlijks 70.000 mensen in hun bezoekerscentrum. In 2012 startten ze met het houden van de kalveren bij de koe. Mijn verhaal over deze unieke, vanuit de kern gedreven ondernemers is in september 2019 door Veeteelt gepubliceerd: The Ethical Dairy – buitenlandreportage – Veeteelt .

NB: Mijn gesprekken met deze ondernemers was ook het begin van mijn blog Moed en eenzaamheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s