galerij AgroZorgwijzer

Dankzij allerlei betrokken mensen en organisaties wordt de weg tussen de reguliere (psychosociale) hulpverlening en de agrarische sector wordt steeds beter benut. Zo krijgen agrariërs en hun gezinnen eenvoudiger toegang tot passende zorg. In dit netwerk van mensen, organisaties en activiteiten werkt AgroZorgwijzer als verbinder, initiator en ontwikkelaar van nieuwe ideeën en producten. Dit om het bestaande netwerk verder te versterken bij hun inzet om agrarisch ondernemers, wanneer zij daar behoefte aan hebben, ondersteuning te bieden. Zo helpt AgroZorgwijzer direct en indirect erfbetreders en collega-boeren bij het herkennen van signalen, het gesprek aan te gaan en mee te denken over passende hulp.

Als projectleider AgroZorgwijzer verbind ik mensen en organisaties die actief zijn op het vlak van psychosociale hulpverlening en vanuit die rol veel (kunnen) betekenen voor agrariërs. Door expertise van een ieder samen te brengen draag ik bij aan een sterker netwerk en nieuwe samenwerkingen.

AgroZorgwijzer is een initiatief van ZuivelNL, Nederlandse Zuivel Organisatie, Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren en Zorg Om Boer en Tuinder, gesteund door het Ministerie van LNV.

NB: In mei 2021 is AgroZorgwijzer als project gestopt. Voor vragen over de voorzetting van AgroZorgwijzer kun je terecht bij Zorg Om Boer en Tuinder.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s