galerij Podcasts nieuwe GLB

Het nieuwe GLB is ineens geen ver-van-mijn-bedshow meer. Voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) mocht ik namelijk een podcastserie over dit onderwerp hosten. In deze serie praat ik met beleidsmakers, boeren en tuinders over het nieuwe GLB vanuit de praktische basisinsteek: “wat verandert er voor boeren en tuinders en wat kunnen zij op hun eigen bedrijf doen?”. Voor mij was het de kunst om ingewikkelde materie begrijpelijk te maken door eenvoudige vragen te stellen. Alle GLB-podcasts vind je hier.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s