galerij Voer voor dialoog

Dialoog brengt je verder. Het is een manier om jezelf als mens te verrijken, anderen aan je te binden en zo bijvoorbeeld je bedrijf te ontwikkelen op een manier die bij je past. Ik werk graag doelgericht, ook in dialoog. Het moet wel nut hebben. Iets wat past bij veel ondernemers in de agrarische sector. Om die reden werk ik mee aan het project Voer voor dialoog. Met het team van Wageningen UR, LTO en Aeres, werk ik mee aan het stimuleren van agrariërs en erfbetreders om in dialoog te gaan. Ik ben er van overtuigd dat ondernemers (en agrarisch bedrijfsleven) winst boeken door bij het werken aan hun eigen vraag/idee de dialoog met anderen uit de samenleving te gebruiken. Of je nu een techneut, marketeer, voedingsdeskundige, architect, logistiek deskundige of creatief kunstenaar nodig hebt. Als ondernemer verbindt je mensen aan je door hen juist vanuit hun expertise te betrekken. En de bijvangst van deze manier van werken? Het kan zomaar leiden tot waardering voor jouw manier van ondernemen.

Op www.voervoordialoog.nl lees je meer over het project. Daarnaast is dit de plek waar je de komende jaren steeds meer tools gaat vinden die je helpen om in dialoog te gaan. Een website voor inspiratie, informatie over workshops, beschrijvingen van de case studies waarin we boeren en tuinders begeleiden en verhalen over hun stappen om dialoog te gebruiken voor hun eigen praktische vragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s