Diensten

Sinds januari 2016 werk ik als zelfstandig communicatieprofessional, adviseur strategische ontwikkeling en procesbegeleider. Onderstaand een korte beschrijving van wat ik doe. Hoe ik werk? Dat lees je bij over mij. Zoek je voorbeelden van mijn werk? Kijk dan op de pagina in de praktijk of neem contact op.

Communicatieprofessional
Zoek je iemand die helpt bij het verhelderen van je vraag, een strategie uitwerkt en de uitvoering begeleidt? Of je nu een klein bedrijf hebt of een groot project, samen ontwikkelen we een passende communicatieaanpak.

Adviseur strategische ontwikkeling
Wil je met een fris idee aan de slag of je organisatie nieuw leven in blazen? Dit zijn vaak processen waarin de gedachten over elkaar buitelen. Als adviseur strategische ontwikkeling stel ik scherpe vragen waardoor hoofd- en bijzaken als vanzelf scheiden. Samen benoemen we jouw focuspunten en stippelen we een plan van aanpak uit.

Procesbegeleider
Samenwerken met een nieuw team, het begin van een uitdagend project of een organisatieverandering. Afhankelijk van de situatie kan ik op creatieve wijze jouw team/medewerkers begeleiden. Bijvoorbeeld in een actieve sessie om te werken aan teamgevoel, draagvlak of om gezamenlijke doelen te bepalen.