Over mij

FB_1509_17_Bburendag=02-bewerktSamen met agrariërs, bedrijfsleven en andere organisaties werk ik aan een volhoudbare agrarische sector en een leefbaar platteland. Dit doe ik vanuit verschillende rollen; adviseur strategische ontwikkeling, sparringpartner, communicatieprofessional en begeleider van creatieve sessies. Ik ben inzetbaar in projecten, op interimbasis of voor korte opdrachten. Bovendien kunnen ondernemers, adviseurs en projectleiders bij mij terecht voor een (eenmalig) HEKgesprek. Voor Helderheid, Energie en inzicht in Keuzes.

Werkwijze
Van idee naar plan, dat is de kern van mijn werkwijze. Met nuchter boerenverstand en een praktische insteek help ik anderen bij het concretiseren van hun ideeën en vragen. Concretiseren én uitwerken in een praktisch plan, klaar voor uitvoering.

Ik heb een positief kritische houding, hecht sterk aan een prettige samenwerking en ben gedreven in alles wat ik doe. Hoe dat in de praktijk werkt kun je beter aan anderen vragen. Neem gerust contact op voor referenties.

Achtergrond
In een notendop:
> Hogere Agrarische School Deventer
> Redacteur Veeteelt (hét vakblad voor melkveehouders)
> Senior projectleider Projecten LTO Noord

Als redacteur bij Veeteelt ontwikkelde ik mijn nieuwsgierige blik en mijn kritische houding. In gesprekken met boeren, beleidsmedewerkers, bedrijfsleven en bestuurders leerde ik kritische vragen te stellen. Focus op het begrijpen wat iemand beweegt en wat drijfveren zijn. Met dit als basis ontwikkelde ik bij Projecten LTO Noord door tot de strategisch (communicatie)adviseur die ik nu ben.

En het ondernemen? Dat is mij met de paplepel ingegoten door mijn ouders die ruim 30 jaar een slagerij in het Gelderse Loenen runden. Een achtergrond waar ik trots op ben.