Anders kijken

Waarom deze podcastserie?

In mijn podcastserie “Anders kijken” voer ik gesprekken met mensen die vertellen waar zij aan werken, hoe zij leven en wat hen beweegt. Fijne gesprekken om ontspannen naar te luisteren. Inspirerende gesprekken voor als je zoekt naar manieren om verandering te brengen.

Klik hieronder om in 1 minuut te horen waarom ik deze serie maak. Wil je bericht wanneer de volgende podcast verschijnt? Geef het aan via het contactformulier of volg de playlist Anders kijken op SoundCloud

Linda Commandeur – Zo zie ik het!

Linda Commandeur kijkt met een andere blik naar de wereld. Met haar boek “Zo zie ik het” als startpunt praten we over hoe anders kijken de wereld om ons heen kan verrijken met bijvoorbeeld nieuwe oplossingen, andere verbondenheid en bewuster genieten.

In deze podcast: kunstenaarsblik, oprechte aandacht, Expositie zo zie ik het, Instagram – #iseefaces #iseefaceseverywhere, Silo Art Tour Achterhoek, Merlijn Twaalfhoven – Het is aan ons (boek) en tips om met aandacht te leren kijken.

Agnes de Groot – suïcidepreventie agrariërs

Op de geboorteplek van boerendochter Agnes de Groot, praten we over hoe zij zich als psychiater bij GGZ Friesland inzet voor suïcidepreventie in de agrarische sector. In deze podcast: hoe kun je bij jezelf herkennen dat het minder goed met je gaat, wat moeten hulpverleners over boeren om er voor hen te kunnen zijn en wat doet dit onderwerp met Agnes zelf?
Meer weten over preventie zelfdoding: www.113.nl. Zoek je informatie over mentale problemen in de agrarische sector? Stel hier je vraag wellicht kan ik je verder helpen.
Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via http://www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Derek de Beurs -mannen en mentale problemen

Mannen gaan anders om met depressie dan vrouwen. Hier ga ik over in gesprek met Derek de Beurs. Hij schreef speciaal voor mannen het boek Is het leven een zeven? en werkt bij Trimbos-Instituut. We praten over waarom mannen anders reageren, andere klachten hebben en ik hoop een antwoord te krijgen op: Wat kunnen we doen zodat mannen eerder op zoek gaan naar hulp?
Links bij deze podcast: Is het leven een zeven?www.mentaalvitaal.nlMentale fitheidstest agrariërsMental problems? I just call it shit | LinkedIn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s