Diensten

Met veel plezier werk ik – meestal in de agrarische sector – als communicatieadviseur, coach en projectleider. Onderstaand een korte beschrijving van wat ik doe. Hoe ik werk? Dat lees je bij over mij. Op zoek naar voorbeelden? Kijk dan op de pagina in de praktijk.

Communicatieadviseur
Zoek je iemand die helpt bij het verhelderen van je vraag, een communicatiestrategie uitwerkt en de uitvoering begeleidt? Of je nu een klein bedrijf hebt of een groot project, samen ontwikkelen we een passende communicatieaanpak.

Coach
Wat maakt dat jij in beweging komt voor dat wat jij echt belangrijk vindt? Of wat remt je om iets te veranderen? Wezenlijke vragen waar boeren, adviseurs, bestuurders, werknemers steeds vaker bij stil staan. Met scherpe vragen help ik je om snel tot de kern te komen en vervolgens jouw ambities naar de praktijk te vertalen.

Projectleider
Projectenwerk draait voor mij om duidelijke doelen, helder geformuleerde resultaten en passende, praktische, activiteiten. En om samenwerking, dat is cruciaal. Waarbij ieder werkt vanuit eigen expertise en we samen gaan voor kwaliteit. Bij het werken in een project komt mijn doel- en resultaatgerichtheid goed van pas, weet ik hoofd- en bijzaken te scheiden en houd ik het team scherp met kritische vragen.