galerij Boeren van Nederland

Boeren van Nederland wil na een vliegende start verder te ontwikkelen in een brede beweging die actief is in én met de samenleving. Een beweging van, voor en door boeren om te komen tot (nieuwe) verbindingen met de samenleving. Vanuit Wakker Boer hebben wij hen in dit proces begeleid. Samen organiseerden we rondetafelsessies met mensen van binnen en buiten de agrarische sector, werkten we samen met het kernteam aan een duidelijke visie en ambitie en uiteindelijk leverden we een plan van aanpak op waar Boeren van Nederland als basis voor de nieuwe beweging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s