galerij Liever positiever

Wat is het toch mooi om te horen dat boeren en tuinders op zoek zijn naar positiviteit en verbondenheid. Je moet wel goed luisteren in de woordenstrijd tussen biologische- en gangbare landbouw, grondgebonden en niet-grondgebonden boeren,  weiders en opstallers, maar de geluiden zijn er. Hoewel de bijnaam “Little Miss Sunshine” niet echt bij mij past, weiger ik om mee te gaan in de negativiteit van de samenleving. Ik ben liever positiever, dus ik focus op de mannen, vrouwen en kinderen die energie geven. En, ik zoek dagelijks een energieboost! Tips zijn welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s